Er du en Landstryker, som elsker å oppdage nye steder og mennesker?

Da bør du reise samtidig med oss til Kreta eller til fjerne Østen. Vi hjelper deg med bestillingen til til steder hvor Landstryker`n er godt kjent, slik at du som reiser med oss får oppleve det beste fra destinasjonene vi har valgt. Vi er tilstede på hotellet i bestemte perioder og er tilgjengelig for å yte hjelp og service dersom det er ønskelig.

Om oss: Landstryker`n reiser har arrangert tematurer siden 2007. Vi holder til daglig til i Sandefjord. Landstryker`n, Geir Fjordbo og kona Nina har sagt opp sine jobber som kaptein i forsvaret og som lærer i ungdomsskolen, for å jobbe med det de liker best. Sammen har de drevet hotell på Kreta i 15 år. I tillegg har de 25 års erfaring med reiser til fjerne Østen. 

Etter Kovid-19  arrangerer vi dessverre ikke lenger pakkereiser, men selger fortsatt fly og hotell  hver for seg. Den praktiske betydningen av dette er at du som reiser selv må sørge for reiseforsikring som dekker dine utgifter til dette, dersom vi igjen skulle bli rammet av for eksempel en pandemi.             

  

.

PROGRAM  TEMATURER 2019

Se video fra en av tematurene med Landstryker`n reiser: